Pioneer DJM 900 Nexus

Pioneer DJM-900 Nexus
€ 1.999*
incl. BTW
Voorradig!
Bestel nu de Pioneer DJM-900 Nexus!


Pioneer DJM mixers
 
*Elders goedkoper gezien? Bel ons (023-5749408) voor een nog beter aanbod!
De goedkoopste Pioneer DJM mixer koop je natuurlijk via ToneControl.nl

Pioneer mixers vormen de basis van de DJ set in veel clubs. Waar vroeger de Pioneer DJM-800 overal te vinden was is dat nu de Pioneer DJM-900 NEXUS of in sommige gevallen de Pioneer DJM-2000 NEXUS. Pioneer heeft een expertise als het op DJ mixers aankomt. De on-board effecten, hoge kwaliteits output en ingebouwde USB kaarten maken de mixers club-waardig.

Pioneer heeft voor alle marktsegmenten en in alle soorten en maten DJ mixers op de markt. Pioneer ontwikkelde de simpele 2-kanaals DJM-250, en zijn met effecten uitgebreide broer: de DJM-350. Voor de DJ die thuis het gevoel van de club wilt ervaren, of voor de wat kleinere club heeft Pioneer de DJM-750 en DJM-850 mixers ontwikkeld. Voor de professionele DJ of radioshow/club zijn er de Pioneer DJM-2000 NEXUS en DJM-900 NEXUS. Voor de scratchende DJ heeft Pioneer de DJM-909 op de markt gebracht. Ook zijn er natuurlijk de Pioneer DJM-1000 en Pioneer DJM-5000. Voor de DJ/VJ die liever met beeld en geluid bezig is dan met alleen geluid is er de Pioneer SVM-1000.

Pioneer DJM mixers Pioneer DJM mixers

De Pioneer DJ mixers zijn stuk voor stuk uitgerust met professionele processors, effecten en ingebouwde geluidskaarten. Wij raden de professionele gebruiker altijd aan een dure Pioneer PRO mixer in een flightcase of flightbag te vervoeren. Daarom bieden wij een ruim assortiment flightbags en flightcases aan. Wanneer de mixer niet gebruikt wordt raden wij je natuurlijk aan er een Prodector of Decksaver stofkap overheen te leggen.

Belangrijke voordelen van de Pioneer DJ Mixers

  • Professionele processors, effecten en geluidskaarten
  • De Pioneer look-and-feel is bij elke DJ mixers hetzelfde
  • Stevige potmeters
  • Fantastische faders

Pioneer DJM mixers Pioneer DJM mixers